Audi Logo
 
 
Audi A6 Avant von schräg vorne

Наистина многостранен

Независимо дали става въпрос за бизнес среща или пътуване през уикенда - с Audi A6 Avant винаги можете да се насладите на уверен външен вид благодарение на оборудването S line, включващо нови дизайнерски елементи отпред и отзад на автомобила.

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте Audi A6 Avant в интерактивния 3D-изглед.

Динамика във всяка линия

Скосяващата се линия на покрива и характерните D-колони на Audi A6 Avant очертават неговия характерен силует. Изгледът отзад впечатлява със спортния спойлер на покрива и новопроектирания дифузор в изпълнение тъмен хромиран мат, включително декоративни лайстни в платинено сиво.

Наистина голям

Оптимизираната концепция за пространство на Audi A6 Avant предлага на всички места повече пространство за краката, главата и раменете плюс обичайния щедър обем на багажника. Разделената облегалка на задната седалка с възможност за товарене може гъвкаво да се сгъва в съотношение 40:20:40. С товарен обем до 1680 литра всички опции са отворени за Вас.

Елегантен и интуитивен

Редукцията е най-високата естетична дизайнерска характеристика в интериора на Audi A6 Avant. Почти никакви превключватели, малко бутони - дисплеите на MMI touch response са напълно интегрирани в повърхността.

Audi Application Store във Вашето Audi

Използвайте избрани любими приложения, като например Spotify или YouTube, директно през системата MMI на Вашия автомобил – без дори да се налага да ползвате смартфон. С Alexa6, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, както и да извикате прогноза за времето или резултати от спортни събития, да стриймвате музика, както и много други.

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi13,12 в раздел \"Теми\"13,2 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus3 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: на заден фон в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Технологията Mild-Hybrid

Всички двигатели на Audi A6 Avant са оборудвани с меката хибридна технология на Audi, която може да намали консумацията чрез възстановяване на енергията при ежедневна работа. Ремъчен стартерен генератор работи с литиево-йонна батерия, за да генерира допълнителна енергия, която води до подобрено ускорение, по-голяма ефективност и повишен комфорт при шофиране.

Audi exclusive15

Превърнете Вашето Audi A6 Avant представяне във вдъхновяващ уникат, толкова неповторим, колкото сте и самите Вие – с Audi exclusive¹³. С цветни шевове за седалките и RS подовите стелки, различни цветове кожени тапицерии и индивидуално лаково покритие от широка гама от цветове. Точно така, както пожелаете.

 

Audi A6 Limousine

Комбиниран разход на гориво1: 5,3-6,7 л/100 км

Данните за разхода на гориво, разхода на електроенергия и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от използваните гуми/колела.