Audi Logo
 
 
A3 Sportback

Прогрес, който можете да почувствате

Прогресивен дизайн и иновативни технологии – Audi A3 Sportback.

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте Audi A3 Sportback в интерактивния 3D изглед.

Иновативни технологии

Различни технологии и асистиращи системи за водача на Audi A3 Sportback осигуряват подкрепа при избягване на препятствие, ускоряване и спиране. Това значително повишава комфорта при шофиране на дълги разстояния и в градския трафик.

Спортен, висококачествен, дигитален

В интериора усещането за динамика се засилва от елементи като предлаганите като опция спортни седалки и централната конзола с Shift by Wire задействане на скоростния лост при автомобили с трансмисия S tronic. Функцията On-Street4,5 Parking на MMI навигацията plus показва вероятността да се намери безплатно място за паркиране по определени улици.

Стриймвайте любимата си музика с Apple Music6 Built-in

Наслаждавайте се на върховно музикално изживяване в автомобила си с Apple Music6. Слушайте над 90 милиона песни безпроблемно и без реклами - директно през системата MMI във Вашия автомобил. Намерете любимите си песни и открийте още повече музика, която ще харесате. Изберете от три международни радиостанции на живо, водени от известни изпълнители и пускащи актуални хитове, класика и кънтри музика. Освен това имате достъп до Вашата лична музикална библиотека и можете да търсите изпълнители, заглавия, албуми и плейлисти.

Емоционален дизайн

С издутите си калници, разширена следа и ясно изразена линия на рамената на каросерията, Audi A3 Sportback има характерна осанка. В комбинация с уголемената предна решетка Audi Singleframe с мрежа със структура тип пчелна пита, Audi A3 Sportback изглежда по-атлетичен от всякога.

Functions on Demand

Functions on Demand е предложение от Audi, което Ви дава повече гъвкавост при избора на оборудване. Многобройни функции могат да бъдат допълнително активирани по всяко време. Благодарение на приложението myAudi App изборът от функции може да бъде прегледан бързо и интуитивно.

Забележка: изображението е на Audi e-tron2.

 
 

Audi A3 Limousine

Комбиниран разход на гориво1: 4,2-7,8 л/100 км

Данните за разхода на гориво и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от използваните гуми/колела.