Audi Logo

A3 Allstreet

Audi A3 Limousine seitliche Frontansicht

Кросоувър със силен характер

Готови ли сте да поемете по нови пътища? Новото Audi A3 allstreet обединява в себе си екстровертен дизайн, удоволствие от шофирането и отлична пригоденост за всекидневна употреба. Характерните офроуд елементи и предната решетка Audi Singleframe в осмоъгълен дизайн гарантират внушително и ненаподобимо излъчване на автомобила.

 

Градски универсален талант

Новото Audi A3 allstreet може да бъде всичко, но не и обикновено. Осмоъгълната предна решетка Singleframe с индивидуална структура, множеството контрастни детайли в селенитно срибросто и допълнителните офроуд елементи – тук независимостта от условията започва още от дизайна.

Audi Application Store7 във Вашето Audi

Използвайте голям и постоянно нарастващ избор от популярни приложения като: Amazon Music8, Spotify или YouTube директно през системата MMI на Вашия автомобил - без да се налага да минавате през смартфон. С Alexa8, гласовата услуга на Amazon, можете да слушате новини, да проверявате прогнозата за времето или спортни резултати, да стриймвате музика и много повече.

Забележка: изображението е на Audi A3 Sportback9

Изживейте дигитализацията.

Навигирайте, комуникирайте, информирайте се или се насладете на обширното предложение за информация и развлечения – с MMI Navigation plus с MMI touch1. Освен това се предлага голям избор от услуги Audi connect1,3, които отварят пред Вас дигиталния свят на мобилността.

Пътувайте динамично

За новото Audi A3 allstreet се предлагат мощни и ефективни задвижвания с мощност от 110 kW. Така можете да изживеете удоволствие от шофирането и комфорт на високо ниво.

Пространство за повече идеи

Практичен във всекидневието, гъвкав за свободното време. С делимата в съотношение 40:20:40 облегалка на задната седалка1, новото Audi A3 allstreet е изключително гъвкав спътник. При напълно сгънати седалки обемът на багажното отделение се увеличава от 380 на 1200 литра.

Интензивно звуково изживяване.

По желание Вашето ново Audi A3 allstreet може да бъде оборудвано с озвучителната система SONOS Premium Soundsystem с 3D-звук1. 15 мощни високоговорителя със Subwoofer осигуряват впечатляващо акустично изживяване. Брилянтното възпроизвеждане на тонове и дълбочини, както и наситените баси осигуряват пълно звуково изживяване.

Audi exclusive17.

Превърнете Вашето Audi A3 allstreet във вдъхновяващ уникат – също толкова неповторим, колкото сте и Вие самите. Избирайте между различни индивидуални лакови покрития, например в цвят Goodwood зелено Perleffekt

Разнообразни – също като живота

Audi Oригинални Аксесоари18 предлага богати възможности да усъвършенствате своето Audi с някои допълнителни детайли. Възползвайте се от проектирани по мярка решения, които се характеризират с възхитителен дизайн и високо ниво на функционалност.

Audi A3 Sportback.

Audi A3 Limousine.