Audi Logo

Джанти за Audi A8

С джантите за Audi A8 подчертавате поразителния и в същото време прецизен характер на автомобила. Допълнете стилния екстериор на Audi A8 с джантата Ramus с 5-лъча в черен гланц, която идеално допълва визията му. Висококачествените алуминиеви колела не само подчертават спортното излъчване на Audi A8, но осигуряват й по-добро пътно поведение при шофиране. Пасват идеално за перфектно изживяване.

Audi A8 Leichtmetallfelge silbern

Audi алуминиева джанта с 5-лъча дизайн

Размер: 8,0 x 19" Цветово изпълнение: Brillant Silver Каталожен номер: 4N0071499 8Z8

Audi Leichtmetallfelgen 5-Arm-Ramus-Design

Audi алуминиева джанта с 5-лъча Ramus дизайн

Размер: 9,0 x 20“ Цветово изпълнение: черен гланц Каталожен номер: 4N0071490 AX1

Полезни аксесоари за Вашите джанти

Audi Оригинални комплект калъфи за гуми

Изработени са от висококачествен найлон и са удобни за съхранение и пренасяне на комплекти колела. В доставката са включени 4 броя калъфа.

Каталожен номер до 18" джанти: 4F0071156 Каталожен номер от 19" джанти: 4F0071156A

Audi Оригинални комплект капачки за вентили

4-те метални капачки за вентили с Audi лого предпазван вентилите от прах, мръсотия и влага. Подходящи за гумени, стоманени и алуминиеви вентили.

Каталожен номер за гумени и стоманени вентили: 4L0071215 Каталожен номер за алуминиеви вентили: 4L0071215A

Audi Оригиналени препарати за почистване на джанти

Комплектът обхваща: 1 x гел за почистване (500 мл), 1 x полираща вакса (50 мл), микрофазерна кърпа и абсорбираща четка.

Каталожен номер: 00A096327 020

Намерете Audi оторизиран сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил или потърсете нужните Ви Audi Оригинални резервни части или аксесоари.

* Налични във всички участващ Audi оторизиран сервизен комплекс. Моля, обърнете внимание, че в резултат на дооборуднане на автомобила с допълнително оборудване и аксесоари се променят параметри на автомобила като тегло, съпротивление при търкаляне и аеродинамика и тази промяна може да окаже влияние върху стойностите за разход на гориво и СО2 емисии. Предложенията са валидни до изчерпване на наличностите на склад. Вносителят си запазва правото на промяна и не носи отговорност за допуснати печатни грешки и неточности. Използваните изображения са илюстративни. Информацията е актуална към месец март 2024 г.