Audi Logo

Audi Оригинални алуминиеви джанти

Към джанти на Audi се поставят високи изисквания. Те трябва да впечатляват по отношение на дизайн, издръжливост и качество на най-високо ниво. Към това се добавят техните специални характеристики, като разнообразие от размери, нови технологии на спиците и ексклузивни цветове, които винаги са перфектно съчетани със съответния Audi модел. Само джанти, които отговарят на всички тези изисквания, могат да са част от предложенията на оригинални аксесоари на Audi.

Дефинирайте своята собствена уникална идея за спортна визия и изберете от нашите атрактивни Audi Оригинални алуминиеви джанти.

Доверете се на специалистите на Audi и се консултирайте с Вашия Audi оторизиран сервиз за подходящата за Вашия автомобил джанта.

Подходящи за Вашия Audi модел

 

Намерете Audi оторизиран сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил или потърсете нужните Ви Audi Оригинални резервни части или аксесоари.

* Налични във всички участващ Audi оторизиран сервизен комплекс. Моля, обърнете внимание, че в резултат на дооборуднане на автомобила с допълнително оборудване и аксесоари се променят параметри на автомобила като тегло, съпротивление при търкаляне и аеродинамика и тази промяна може да окаже влияние върху стойностите за разход на гориво и СО2 емисии. Предложенията са валидни до изчерпване на наличностите на склад. Вносителят си запазва правото на промяна и не носи отговорност за допуснати печатни грешки и неточности. Използваните изображения са илюстративни. Информацията е актуална към месец март 2024 г.