Audi Logo

SQ8 SUV

Наличен за поръчка сега.

 

Мощност

373

кВт (507 к.с.)

Ускорение (0–100 км/ч)

4.1

Сек.

Максимален въртящ момент

770

Нм

 
Audi SQ8 von oben

Върхово представяне с индивидуален характер

С уверената мощност на своето задвижване и прогресивен Coupé дизайн Audi SQ8 SUV² обединява в едно емоцията на спортен автомобил с обемното вътрешно пространство на SUV.

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте Audi SQ8 в интерактивния 3D-изглед.

Мощно върхово представяне

Спортното усещане при шофиране и високото ниво на комфорт не се изключват помежду си в Audi SQ8 SUV². Благодарение на иновативните технологии на ходовата част, задвижването quattro и мощния V8 TFSI двигател (разход на гориво (комбиниран¹,²) в л/100 км: 12,0–12,8; CO₂ емисии (комбиниран¹,²) в г/км : 272–291 ) автомобилът демонстрира едновременно вълнуваща динамика и изключителна стабилност на пътя.

Ефектна визия

В цвят Waitomo син Metallic³ и с панорамен стъклен покрив³ Audi SQ8 SUV2 впечатлява отдалеч. Други ключови детайли са корпусите на страничните огледала в алуминиева оптика, както и спирачните апарати в червено³, които излъчват допълнителна доза ексклузивност.

Прогресивност, превърната в светлина

С HD Matrix LED фарове4 и дигитални OLED задни светлини4 можете да избирате от четири светлинни подписа, които създават изразително светлинно инсцениране. Задните светлини имат сензор за разпознаване на близост, което активира всички OLED сегменти веднага щом друг участник в движението се приближи твърде много до неподвижния автомобил.

Гъвкава концепция на вътрешното пространство

Ще получите още повече гъвкавост с регулируемата разделена на три задна седалка plus³. За максимален товарен обем можете да я сгънете изцяло, като така получавате цели 1755 литра багажно пространство.

Разход на гориво (комбиниран¹,²) в л/100 км: 12,0–12,8; CO₂-емисии (комбинирани¹,²) в г/км: 272–291.

Audi Application Store във Вашето Audi

Използвайте избрани любими приложения, като например Spotify или YouTube, директно през системата MMI на Вашия автомобил – без дори да се налага да ползвате смартфон. С Alexa9, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, както и да извикате прогноза за времето или резултати от спортни събития, да стриймвате музика, както и много други.

Забележка: изображението е на Audi Q8 SUV5.

 
 

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi13 в раздел \"Теми\"16,3 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus³ автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant20. Hintergrund im MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Още по-неповторим. С Audi exclusive17

Превърнете Вашето Audi SQ8 SUV2 във вдъхновяващ уникат – с помощта на Audi exclusive17. С подбрани декоративни апликации, различни цветове кожени тапицерии и индивидуални лакови покрития от богат асортимент. Точно така, както Вие пожелаете.

 
 

Audi Q8 SUV

CO₂-емисии (комбинирани1) в г/км: 210–260; Разход на гориво (комбиниран1) в л/100 км: 8,0–11,4. Данните за разхода и емисиите на модела са дадени по WLTP, но не и по NEDC.