Audi Logo

Обяснителни видеа от Audi

Assistenzsysteme

undefined: undefined undefined: undefined Die hier gezeigten Funktionen und Ausstattungsmerkmale können modellabhängig als kostenpflichtige Zusatzausstattung angeboten werden. Die Darstellung dient ausschließlich der Funktionsbeschreibung und kann je nach Modell bzw. Ausstattungslinie vom hier gezeigten Fahrzeug und Software-Stand abweichen.

Асистиращи системи за водача*

Асистиращите системи на Audi предлагат повече комфорт при дълги пътувания и повишена сигурност в опасни ситуации. Например, те Ви помагат да останете в лентата си, да спирате при спешни случаи и да разчитате пътните знаци, за да Ви информират за текущите ограничения на скоростта. Събрано е действието на множество интелигентни технологии. Следващите видеоклипове показват кои асистиращи системи са налични и как работят.

*Показаните тук функции и характеристики може да се предлагат като допълнително оборудване срещу заплащане, в зависимост от модела. Илюстрацията служи изключително като функционално описание и може да се различава от автомобила и версията на софтуера, показани тук, в зависимост от модела или линията на оборудване.

 

Настройки на асистиращите системи за водача

Асистент за кръстовища

Audi drive select

Динамично управление на всички колела

Асистент за нощно виждане