Audi Logo
 

Мощност до

250

kW (340 PS)

Максимално багажно пространство (5 места), до

1.993

l

До 1.908 л (7 места)

Натоварване на ремаркето, до

3.500

кг

Audi Q7

Универсален играч с характер.

Мощно задвижване quattro и спортен дизайн, внушителни пропорции и пространство за до седем души - Audi Q7 SUV впечатлява с мощното си представяне и високата си пригодност за ежедневна употреба.

Сила и елегнтност в екстериора.

Новият SUV Audi Q7 показва своите офроуд гени с класическа архитектура quattro и мощна линия на колоните. Забележителната единична решетка на Audi, двудимензионалните кръгове на Audi и по-специално дизайнерските елементи на S line2 допринасят за спортния външен вид.

Конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и джанти и вижте Audi Q7 в интерактивния 3D изглед.

Прогрес под формата на светлини.

С HD Matrix LED предните светлини и дигиталните OLED задни светлини можете да избирате между четири двойки светлинни анимации, едно изразително светлинно шоу. Задните светлини разполагат с функция за детектор на дистанция, която активира всички OLED сегменти на спрял автомобил, в случай че участниците в движението се приближат.

Седем места по желание.

Опционалният трети ред седалки предлага място за до седем пътници. За всички задни седалки се предлагат приспособления за закрепване на детски седалки ISOFIX с Top Tether. Можете да съберете втория и третия ред седалки и постигате до 1 908 литра багажно пространство.

Нов App store при Audi

Използвайте избрани популярни приложения като Spotify или YouTube директно в MMI на автомобила - без да се налага да използвате смартфон. С Alexa7, гласовата услуга на Amazon, можете да слушате новини, да проверявате прогнозата за времето или спортните резултати, да слушате музика и разнообразно съдържание.

 

Динамичен и многостранен.

SUV Audi Q7 ви дава усещането за свобода, за да се движите уверено напред. Спортното представяне, проходимостта и капацитетът на теглене до 3,5 тона го правят безценно гъвкав.

Heckansicht eines Audi SQ7, ein Mann steht an der geöffneten Tür.

Audi SQ7 SUV

C02 - 192-191 гр/км ; 7.9 - 7.8 л/ 100 км