Audi Logo
 
 
Audi SQ2 seitliche Frontansicht

Компактен спортист за индивидуалисти

Компактният SUV съчетава удоволствие от шофирането, спортен дизайн, иновативни инфотейнмънт функции и интелигентни асистиращи системи за водача (2).

 

Данни за Audi SQ2

Мощност

221

кВт (300 к.с.)

Ускорение (0–100 км/ч)

4,1

Сек.

Максимален въртящ момент

770

Нм

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте Audi SQ2 в интерактивния 3D-изглед.

 

Удоволствие от шофирането: динамично и мощност

Наред с мощния TFSI-двигател, гъвкавото задвижване на четирите колела quattro също осигурява динамика и удоволствие от шофирането на Вашето Audi SQ2. Въпросната технология се грижи за .

Спортен екстериорен дизайн: характерен и ексцентричен

Динамиката и спортният характер на Audi SQ2 се подчертават по ефектен начин от черните хромирани спортни накрайници на ауспуховата система3 със S-специфичен 4-тръбен дизайн, както и от характерния завършек на задницата със S-спойлер на ръба на капака3.

Спортен интериорен дизайн: прогресивен и харизматичен

Интериорът на Audi SQ2 също впечатлява с фокусирането върху спортния дух. Например спортните седалки със S-емблеми Ви гарантират солидна странична опора и удобна позиция на тялото. S line интериорният пакет3 с тапицерия от кожа Feinnappa с кръстосани шевове и черни централни елементи на седалките поставят допълнителен акцент в стилната атмосфера.

Audi exclusive5

Автомобил с индивидуален характер, който държи на своята идентичност. Audi exclusive5 предлага множество възможности за персонализиране на Вашето Audi SQ2. Златните отблясъци на един залез, искрящото червено на едно хубаво вино, зеленото на смарагда – можете да поръчате всички тези цветове, включително показания на изображението Korallen оранжев Metallic, като индивидуално лаково покритие за Вашето Audi.

 

Audi Q2

Комбиниран разход на гориво1: 4,8-8,6 л/100 км (WLTP)

Данните за разхода на гориво и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от използваните гуми/колела. Забележка: лаковото покритие се предлага само като индивидуално лаково покритие от Audi exclusive.