Audi Logo

Q2

Затвори филтър

Цена

50000
75000
100000
125000
150000
175000
200000
225000
250000
250000

CO₂

160
240
320
320

2 Автомобили

SQ2

от 91 990,00 лв.

SQ2
Консумация на гориво, комбинирана:
8,4 l/100 km
CO₂ емисии комбинирани:
191 g/km

Q2

от 56 364,00 лв.

Q2
Консумация на гориво, комбинирана:
5,2-7,3 l/100 km
CO₂ емисии комбинирани:
131-166 g/km

Audi Q2: SUV за града и за приключения

Високи технологии, комфорт и удоволствие от шофирането в компактен пакет: в лицето на Audi Q2 ще намерите един универсален автомобил, който се доказва във всекидневието както в големия град, така и при големи приключения.

Основни акценти

Audi Q2 винаги оставя добро впечатление със своя спортен дизайн и атлетични линии, както и с опционалния панорамен покрив. Не само външните стойности са последователни - интериорът също е убедителен: благодарение на избора от 9 различни задвижвания (TFSI/бензин и TDI/дизел) и стандартното прогресивно кормилно управление, което осигурява отзивчива водимост, удоволствието от шофирането не е пренебрегнато . Дори при лек пресечен удоволствието не намалява заради почти 15-те сантиметровия пътен просвет. Оборудвайте Вашето Audi Q2 с quattro задвижване на четирите колела за перфектно изживяване извън пътя.

В допълнение, с опционалния теглич за ремарке Вие ​не само получавате допълнителна функционалност, но можете също така да продължите приключението си и извън пътя с багажник за велосипеди за теглича - например с Audi e-bike.

От само себе си се разбира, че Audi Q2 поставя и нови технически стандарти за своя клас. Налични са множество асистиращи системи от най-висок клас в областта на безопасността, шофирането и паркирането. Те включват преден радар и предупреждение за напускане на лентата като стандартно оборудване, а други системи се предлагат като опция. LED фаровете с функция против заслепяване също са стандартни. В кокпита имате възможност за няколко цифрови дисплея, както и високотехнологична навигационна система с онлайн информация за трафика. Благодарение на интерфейса за смартфон на Audi избрано съдържание като Apple CarPlay и Android Auto, както и телефон и музика могат да бъдат прехвърлени директно в бордната система на автомобила.

Приятелите, семейството и спътниците Ви ще харесат Audi Q2. 5-местният автомобил с обем на багажника до 405 л или 1050 л (със сгънати задни седалки) предлага достатъчно място за превозване на големи покупки или куфари. Опционалната Wi-Fi гореща точка и впечатляващата озвучителна система Sonos със субуфер допринасят за забавлението на борда.

Преглед на линиите на оборудване

Audi Q2 се предлага с три линии на оборудване и една специална линия на оборудване. Изберете изцяло по Ваш вкус и превърнете Audi Q2 във Вашето Q2.

Audi Q2 Basis: динамичен спътник във всекидневието

В лицето на базовото оборудване Audi Q2 Basis ще откриете един верен спътник във всекидневието. Ключови елементи от оборудването като например LED-фарове, преден радар и прогресивно кормилно управление са стандартно на борда.

Стандартно моделът идва в цвят Brilliant черно с декоративен елемент в задните колонки в цвета на автомобила и с 16-цолови стоманени колела. Акцент в интериора поставят декоративните вложки в сребрист диамантен лак.

Audi Q2 S line: лукс всеки ден вместо имитация на лукс

Ако имате високи стандарти, линията Audi Q2 S ще изпълни всички ваши желания и малко повече. И без това поразителният екстериор е подсилен от 17-цолови джанти в различни дизайни, един от четирите опционални цвята металик (сив, бял, черен или син) и перки в селенитно сребристо.

Ключовият акцент в този автомобил е неговото спортно окачване: динамично-спортното управление прави Audi Q2 още по-чевръст на пътя. Така Вие запазвате контрол дори в най-острите завои.

Audi SQ2: компактен спортист

SQ2 напълно заслужава наименованието си на компактен спортен автомобил. Както всички модели от серията S, той се отличава със своята спортна природа. По-динамичното S-спортно окачване и мощният TFSI двигател с 221 кВт (300 к.с.) са само началото. Задвижването на четирите колела quattro, S-специфичната настройка на пружините и амортисьорите, богатата акустика и сниженото окачване гарантират максимално удоволствие от шофирането.

Спортният дух личи по категоричен начин и от дизайна на автомобила. Типично за S-модел, външността на автомобила показва и някои по-отчетливи ръбове, например при характерно оформените брони, спойлера на задния капак и накрайниците на ауспуховата система. Вътрешността се откроява със спортни седалки с тапицерия, комбинираща текстил и кожа. Силно изразените странични опори на седалките осигуряват максимален комфорт и Ви подканят да се качите на борда.

Предлаган ексклузивно за SQ2: интериорен пакет с тапицерия от кожа Feinnappa с кръстосани шевове и централни елементи на седалките в цвят magma червено.

Audi Q2 admired: оставя трайно впечатление

Линията специално оборудване на Audi Q2 разполага с всичко. Стандартните LED фарове стават matrix-LED фарове, включително LED задни светлини с динамични мигачи. Екстериорът бива облагороден с 18-цолови колела и брони в цвета на купето. Комфортните седалки и практичният мултифункционален волан Ви подканят в автомобила. Включеният пакет помощ при паркиране с паркинг асистент plus, асистент за потегляне по наклон и камера за заден ход също осигурява допълнително технологично обезпечаване. Този уникален пакет се допълва от атрактивно ценово предимство от 5700 евро.