Audi Logo
 
 
Audi A8 Innenraum

Всяко пътуване е преживяване

С характерния си дизайн и иновативните си технологии, Audi A8 Ви предлага едно комфортно и завладяващо усещане при всяко пътуване.

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни колела и цветове за лаковото покритие и създайте своя Audi А8 изцяло според Вашите предпочитания.

Изкусителен комфорт

В интериора ви посрещат благородни материали и прецизна изработка, които Ви дават възможност да усетите първокласния характер на този автомобил. С предлаганите като опция комфортни седалки с индивидуален комфорт отпред, задните седалки с опционални комфортни подглавници, както и цялостната атмосфера в пътническия салон Вие във всеки един момент се чувствате като в първа класа.

Персонално вместо обикновено

Очарователни снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка в приложението myAudi9,10 в раздела Theme World9,2 и я покажете като фон в MMI. Хубав ефект: пакетът за околно осветление plus2 автоматично настройва цветовото настроение според мотива.

Забележка: Изображението е от Audi A6 Avant8. Фон в MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Елегантно излъчване

Със своите благородни дизайнерски елементи Audi A8 в цвят Terra сив Metallic излъчва спортна елегантност и високо качество. Характерни детайли като мрежата на предната решетка и въздуховодите в предната броня, както и динамичната линия на покрива и ненаподобимото quattro задвижване превръщат автомобила в една единствена по рода си бизнес лимузина.

Прецизни. Динамични. Ненаподобими.

Запознайте се със следващата генерация на светлинните технологии. С предлаганите като опция Matrix LED-фарове или задните OLED-светлини. При покупката на автомобила можете да избирате между две графики на светлините. В зависимост от избрания режим графиките се променят.

Спортен дух, който можете да видите и да почувствате

Подчертайте спортния характер на своето Audi A8 с предлагания като опция пакет S line и придайте на автомобила допълнителна спортна нотка с помощта на допълнителни стилистични акценти.

Бъдете неповторими – с Audi exclusive16

Превърнете Вашия Audi A8 в уникат - също толкова неповторим, колкото и Вас самите - с помощта на Audi exclusive. С подбран асортимент от декоративни апликации, кожени тапицерии и индивидуални лакови покрития, включително с матов ефект, Вие имате огромен набор от възможности за персонализация. За да направите автомобила си точно такъв, какъвто го желаете.

Разнообразен като живота

Гамата от Audi Оригинални Аксесоари превръща бизнес лимузината в истински универсален талант. С технологични достижения и оптични акценти Вие можете да променяте характера на автомобила спрямо различни цели и предизвикателства. Отново и отново.