Audi Logo
 
 
Audi Q3 seitlich

Универсален талант

Семеен SUV с множество таланти – втората генерация на Audi Q3 се представя с уверена визия и Ви предлага множество практични екстри.

Типичен SUV

Предната част на автомобила е доминирана от голямата Singleframe решетка с вертикални лайстни. Фаровете образуват дизайнерска единица, простираща се от линията на раменете до задните светлини. Можете да избирате от три линии оборудване – Basis, advanced и S line. По отношение на лаковото покритие, налични са десет цвята, включително pulse оранжево13 и Progressive червен Metallic13. Що се отнася до колелата, можете да избирате между версии от 17 до 20 цола.

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и изживейте Audi Q3 В интерактивния 3D-изглед.

Често поръчвани конфигурации

advanced екстериор

Q3 35 TDI advanced екстериор

  • Допълнително подгряване/охлаждане
  • Пакет технологии
  • Пакет асистиращи системи без предупреждение при смяна на лентата

S line екстериор

Q3 35 TDI quattro S line екстериор

  • S line интериор
  • Допълнително подгряване/охлаждане
  • Пакет технологии
 

Просторен и гъвкав

По желание регулирането на седалките може да бъде електрическо. Благодарение на дългото междуосие Вие ​​и Вашите пътници се възползвате от щедро място за главата и коленете.

Добър във всички задачи

Ако желаете, можете да повлияете на характеристиките в зависимост от моментната ситуация, пътните условия или лични нужди с помощта на системата за избор на режими Audi drive select13. Изберете от шест профила – от комфортен през ефективен до спортен.

Фокус върху дигитализацията

Audi Q3 е стандартно оборудвано с MMI Radio plus, включително 10,25-инчов цифров инструментален панел. Използвайте различни интерфейси и връзки, за да свържете Вашите мобилни устройства към автомобила. Топ версията на операционния терминал, MMI Navigation plus с MMI touch13, дори разпознава Вашия почерк на своя цветен дисплей с висока разделителна способност. Благодарение на интегрираните услуги Audi connect5 можете да се насладите на многожество цифрови функции.

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi в раздел \"Теми\" и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant12. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi exclusive

Превърнете Вашето Audi Q3 във вдъхновяващ уникат, точно толкова единствен по рода си, колкото сте и Вие самите – с помощта на Audi exclusive9. С подбран асортимент от декоративни повърхности, различни цветове кожа и индивидуално лаково покритие от богата гама цветове. Точно така, както Вие пожелаете.

Audi Q3 Sportback

Комбиниран разход на гориво1: 5,1-9,4 л/100 км (WLTP)

Данните за разхода на гориво и CO₂-могат да варират в определени граници в зависимост от използваните гуми/колела. Забележка: лаковото покритие се предлага само като индивидуално лаково покритие от Audi exclusive.