Audi Logo
 
 
Audi Q3 Sportback Heckansicht

Екстровертно SUV-Coupé

Audi Q3 Sportback обединява естетиката и емоционалността на класическо coupé със силата и функционалността на SUV.

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте Audi Q3 Sportback в интерактивния 3D-изглед.

Често поръчвани конфигурации

Basis

Q3 Sportback 35 TDI

  • Пакет технологии
  • Теглич
  • LED-фарове

S line

Q3 Sportback 40 TDI quattro S line екстериор

  • Текстил Index и спортни седалки

Прогресивен дизайн

Предната част на Q3 Sportback е доминирана от голямата радиаторна решетка Singleframe в осмоъгълен дизайн и страничните въздухозаборници. В страничния изглед ясно се вижда силуетът на купе. Задната част се характеризира с плавната линия на покрива, ниското задно стъкло и рязко очертаните задни светлини. Можете да персонализирате екстериора по Ваш вкус. Ако изберете линията на допълнително оборудване S line16, Вашето Audi Q3 Sportback ще получи детайли като например брони в контрастен цвят, алуминиеви колела с 5-V-лъчев S дизайн и осветени прагове на вратите с алуминиеви вложки отпред и S надпис.

Удоволствие от шофирането – серийно

Audi Q3 Sportback е оборудван с няколко технологии, които значително подобряват динамиката на пътя.

Гъвкав и функционален

Задната седалка plus предлага място за трима души и може да се движи надлъжно със 130 милиметра; нейните разделени на три части облегалки могат да се накланят на седем нива. Обемът на багажното отделение варира от 5302 до 14002 литра. Електрическият заден капак14 може да се отваря удобно с жест с крак.

Бъдете част от оформлението на автомобила

Избирайте между различни интериорни пакети, като например интериор design selection14. Въпросният пакет включва спортни седалки отпред, пакет амбиентно осветление plus и декоративни апликации от тъмен алуминий Dimension.

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi15,16 в раздел \"Теми\"14,15 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентне осветление plus14 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant17. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi exclusive

Превърнете Вашето Audi Q3 Sportback във вдъхновяващ уникат, точно толкова единствен по рода си, колкото сте и Вие самите – с помощта на Audi exclusive. С подбран асортимент от декоративни повърхности, различни цветове кожа и индивидуално лаково покритие от богата гама цветове. Точно така, както Вие пожелаете.

Audi Q3

Комбиниран разход на гориво1: 5-9,4 л/100 км (WLTP)

Данните за разхода на гориво и CO₂-могат да варират в определени граници в зависимост от използваните гуми/колела. Забележка: лаковото покритие се предлага само като индивидуално лаково покритие от Audi exclusive.