Audi Logo
 
 

Наелектризиращо излъчване

Ефективно задвижване и спортно-ефективно излъчване – Audi Q3 Sportback 45 TFSI e2.

 

Данни Q3 Sportback 45 TFSI e2

Електрически пробег ок.

45–50

км*

Ускорение (0–100 км/ч)

7.3

Сек.**

Системна мощност

180

кВт (245 к.с.)**

*Комбиниран чисто електрически пробег1 по WLTP, за 17- до 20-цолови колела. **Разход на гориво (комбиниран1,2) в л/100 км: 1,6–2,0; Разход на електроенергия (комбиниран 1,2) в кВтч/100 км: 15,9–17,0; CO₂-емисии (комбинирани1,2) в г/км: 37–46.

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте Audi Q3 Sportback TFSI e в интерактивния 3D-изглед.

Луксът да не се налага да избирате

Вашият Plug-in хибрид на Audi съчетава най-доброто от два свята: задвижван чисто електрически, той работи тихо и няма локални емисии. А в комбинация с двигателя с вътрешно горене TFSI не е нужно да пропускате динамиката, която е така типична за Audi. Благодарение на рекуперацията електрическата енергия може да се възстановява по време на шофиране.

 

Зареждайте лесно

За Audi Q3 Sportback 45 TFSI e2 се предлага богат асортимент от възможности за зареждане у дома и на път.

Ето колко спортен може да бъде един SUV

Сила и прецизност – до последния детайл. Решетката в матово титаниево черно в осмоъгълната предна решетка Singleframe, трапецовидните въздухозаборници и изразителните брони с допълнителни елементи са триизмерно оформени и придават на Audi Q3 Sportback 45 TFSI e (разход на гориво (комбиниран 1,2) в л/100 км: 2,0-1,6; консумация на енергия (комбиниран 1,2) в кВтч/100 км: 17,0-15,9; CO₂ емисии (комбиниран 1,2) в г/км: 46-37) самоуверена, динамична харизма. Допълнителните елементи, боядисани в контрастен цвят, и подобната на купе линия на покрива, завършваща със спойлер, подчертават спортния характер.

Спортен и многостранен

Интериорът на Audi Q3 Sportback 45 TFSI e2 е просторен и гъвав. Предните седалки предлагат добър комфорт и спортна позиция на седене. Стандартно задната седалка може да се регулира надлъжно, а нейните разделени на три части облегалки могат да се накланят на седем нива.

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi в раздел \"Теми\" и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant14. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos