Audi Logo
 
 
Audi A6 Allroad quattro

Гъвкав, мощен, екстровертен

A6 allroad quattro¹ съчетава предимствата на Avant с типичните allroad характеристики като например системата за постоянно задвижване на четирите колела quattro и отличителен офроуд дизайн.

Автентично Offroad излъчване – екстериорът

Специфичен за allroad дифузор и защитата на долната част формират характерната визия на задната част. Долните секции на бронята отпред и отзад, както и декоративните панели на калниците и праговете са боядисани стандартно в контрастиращия цвят Scandium сив мат. По желание можете да получите тези елементи и в цвят Manhattan сив металик3 или в цвета на автомобила3.

Спортен и ексклузивен – интериорът

Благодарение на просторните размери на Audi A6 allroad quattro¹, Вие разполагате с изобилие от място за главата и краката на всички места в интериора.

Audi Application Store във Вашето Audi

Използвайте избрани любими приложения, като например Spotify или YouTube, директно през системата MMI на Вашия автомобил – без дори да се налага да ползвате смартфон. С Alexa6, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, както и да извикате прогноза за времето или резултати от спортни събития, да стриймвате музика, както и много други.

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi13,12 в раздел \"Теми\"13,3 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus3 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant8. Нзадена план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Интензивно изживяване от шофирането

Стандартното задвижване на четирите колела quattro с технология ultra непрекъснато следи ситуацията на шофиране и разпределя въртящия момент към предния и задния мост в зависимост от ситуацията. Въздушното окачване с адаптивни амортисьори, което също е стандартно, автоматично регулира нивото на автомобила. Височината на возене може да бъде с до 39 милиметра повече, отколкото при Audi A6 Avant.

Audi A6 Avant

Комбиниран разход на гориво1: 5,5-8,3 л/100 км

Данните за разхода на гориво, разхода на електроенергия и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от използваните гуми/колела.