Съединителен комплект. За всички модели Audi над 4 години.

Съединителят на автомобла е един от най-често използваните механични компоненти, които изискват регулярна подмяна. Вие изпозвате съединителя всеки път, когато се налага да потеглите или да превключите предавка, без това да доведе до придърпване или прекомерно натоварване на двигателя. Отпускането на педала на съединителя създава триене. Генерираната сила води до свързване с маховика на двигателя, който предава въртящия момент към колелата.

За повече информация и конкретна оферта за смяна на съединител се обърнете към най-близкия да Вас оторизиран сервиз на Audi.

Забележка:

Цените на различните сервизни пакети зависят от модификацията на автомобила и се определят индивидуално по номер на шаси. Пакетната цена включва Audi Оригинални части®, както и труда за тяхната подмяна.

Предложенията са налични във всеки оторизиран сервиз на марката Audi в страната. Вносителят си запазва правото на промени и не носи отговорност за допуснати грешки.

Програма Сервиз 4+:

Намерете Audi сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил, или потърсете нужната Ви Audi Оригинална резервна част