Дискове и накладки. За всички модели Audi над 4 години.

Наред с накладките, спирачните дискове са сред най-склонните към износване части на спирачната система. Тя функционира оптимално благодарение на Оригиналните части на Audi, които пасват перфектно, и професионалния монтаж от обучените служители на сервиза.

Audi Оригинални спирачки се състоят от следните два компонента:

Спирачни накладки: Спирачните накладки са изработени от различни материали. Носещата платка на накладките е от метал. Фрикционният материал, в зависимост от категорията, е от метални, органични или керамични смеси. Коефициентът на триене на спирачните накладки не трябва да намалява при натоварване. Освен това накладките трябва да са устойчиви на температури до 800° C.

Спирачки дискове: Спирачният диск е направен от чугун или стомана и при модела с вътрешна / външна вентилация отстрани има радиални отвори за охлаждане. По този начин охлаждащият въздух протича по-добре през тях. Поради по-голямата повърхност в сравнение с масивните модели, вентилираните спирачни дискове на Audi Оригинални части имат по-добро отделяне на топлина и така се охлаждат по-бързо.

 

Кратка пауза - Бърз поглед към предимствата на Audi Оригинални спирачки.

Audi Оригинални спирачки са разработени специално за всяко Audi. Тази прецизна изработка съчетана с професионален монтаж от обучени служители на Audi дава много предимства на Audi Оригинални спирачки:

  • добър коефициент на триене между диск и накладки. Това допринася за скъсяване на спирачния път
  • добра производителност и след многократно интензивно спиране
  • тиха и плавна работа - устойчиви на температура до 800° C
  • непроменлив спирачен ефект в двете посоки на въртене на спирачния диск
  • добри самопочистващи качества

Програма Сервиз 4+:

Намерете Audi сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил, или потърсете нужната Ви Audi Оригинална резервна част

За повече информация и конкретна оферта за смяна на накладки или за смяна на дискови и накладки се обърнете към най-близкия да Вас оторизиран сервиз на Audi.

Забележка:

Цените на различните сервизни пакети зависят от модификацията на автомобила и се определят индивидуално по номер на шаси. Пакетната цена включва Audi Оригинални части®, както и труда за тяхната подмяна.

Предложенията са налични във всеки оторизиран сервиз на марката Audi в страната. Вносителят си запазва правото на промени и не носи отговорност за допуснати грешки.