Амортисьори. За всички модели Audi над 4 години.

В днешно време амортисьорите се доказаха като важен компонент на шасито. За много водачи те са незабележими, но за безопасното и комфортно пътуване са задължителни. Ако амортисьорите не работят вече с пълните си възможности, може да усетите това на собствения си гръб. Старите, дефектни амортисьори са причина за дълъг спирачен път, лошо сцепление и несигурно поведение на пътя. Доверете се на Оригиналното качество на Audi и на професионалния монтаж от нашите обучени Audi сервизин специалисти. 


Трябва да знаете това:

Най-късно след пробег от 60 000 до 80 000 км проверете състоянието на амортисьорите на Вашия Audi автомобил. Износването става неусетно и затова често не се забелязва. 


Стабилизират във всяка ситуация - Предимствата на Audi Оригинални амортисьори накратко.

Амортисьорите на Audi Оригинални резервни части предлагат надеждност и комфорт чрез: 

  • висока безопасност при завиване
  • високо сцепление
  • висока стабилност в завои
  • съвместимост с всички компоненти на шасито и асистиращите системи 
  • избягване на ненужни последващи разходи 

 

Програма Сервиз 4+

Намерете Audi сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил, или потърсете нужната Ви Audi Оригинална резервна част.

За повече информация и конкретна оферта за смяна на амортисьори се обърнете към най-близкия да Вас оторизиран сервиз на Audi.

Забележка:

Цените на различните сервизни пакети зависят от модификацията на автомобила и се определят индивидуално по номер на шаси. Пакетната цена включва Audi Оригинални части®, както и труда за тяхната подмяна.

Предложенията са налични във всеки оторизиран сервиз на марката Audi в страната. Вносителят си запазва правото на промени и не носи отговорност за допуснати грешки.