Акумулатори За всички модели Audi над 4 години.

Оригиналният акумулатор на Audi предоставя точно толкова енергия, колкото е необходима на Вашето Audi - за сигурен старт, дори при много ниски температури. За щадящи околната среда функции, като например системата Старт-Стоп. Както и за повече комфорт чрез стационарното отопление, радиосистемата и всичко, което прави Вашето пътуване още по-приятно. Доверете се на Оригиналното качество на Audi и на професионалния монтаж от нашите обучени Audi сервизни специалисти.

Акумулаторът като консуматив?

Вашият акумулатор трябва да се сменя периодично. Причината: При всяко разреждане върху оловните платки се образуват кристали от оловен сулфат, които с течение на времето намаляват проводимостта на ток. Колкото повече кристали от оловен сулфат са се образували, толкова по-малко капацитет има акумулаторът.

Работа за експерти!

Увереност за Вас самите и за Вашето Audi: Смяната на акумулатора трябва да се извърши от специалисти. Има много неща, на които трябва да се обърне внимание: Киселината на акумулатора е много корозивна, изпуснатите газове могат да избухнат и грешният акумулатор вреди на Вашето Audi.

Кога е време за смяна?

Дълъг престой, много къси отсечки: кога е настъпил моментът за смяна зависи от много фактори. По принцип трябва да проверявате Вашия акумулатор редовно. Така може да разчитате на него по всяко време.

Защо вреди грешният акумулатор?

Много от автомобилите Audi имат система за управление на акумулатора. Тя разпознава състоянието на акумулатора и регулира енергийния ресурс на автомобила. Това функционира само ако акумулаторът е определен точно за автомобила и системата го разпознае правилно чрез код. В противен случай акумулаторът може да бъде ненужно натоварен или прекалено разреден. Това може да породи трайни увреждания.

За повече информация и конкретна оферта за смяна на акумулатор се обърнете към най-близкия да Вас оторизиран сервиз на Audi.

Забележка:

Цените на различните сервизни пакети зависят от модификацията на автомобила и се определят индивидуално по номер на шаси. Пакетната цена включва Audi Оригинални части®, както и труда за тяхната подмяна.

Предложенията са налични във всеки оторизиран сервиз на марката Audi в страната. Вносителят си запазва правото на промени и не носи отговорност за допуснати грешки.

Програма Сервиз 4+:

Намерете Audi сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил, или потърсете нужната Ви Audi Оригинална резервна част