Сервиз 4+

Програма Сервиз 4+ Изгодни сервизни пакети за всички модели Audi на възраст над 4 години.

Лоялността и доверието се градят с течение на дългогодишно сътрудничество. Вашето удовлетворение е онова, което ни мотивира да работим непрекъснато, за да подобр им обслужването си и да оправдаем Вашите очаквания. Затова Ви предлагаме нашите сервизни пакети.


Сервизните пакети на Audi са специално предназначени за модели Audi над 4 години и Ви предлагат изгодно ценово предимство за извършения ремонт и вложените части.

 

Ние възнаграждаваме Вашето посещение при нас.

Не правете компромиси, когато става въпрос за Вашето Audi и удоволствието от шофиране. Защото е важно да може да разчитате на автомобила си, докато сте на път. Ние знаем това. Благодарение на експертните познания на нашите сервизни специалисти, качествените материали и специализирани инструменти ежедневно се грижим за изграждане на доверие между Вас и Вашето Audi. Убедете се сами!

 

Намерете Audi сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил, или потърсете нужната Ви Audi Оригинална резервна част.

Забележка:

Програмата Сервиз 4+ важи за всички модели Audi над 4 години. Моля, попитайте Вашия приемчик за предлаганите сервизни пакети за Вашия автомобил. Цените и пакетите са различни за всеки автомобил и се определят от съответния номер на шаси.