Audi Сервиз

 

Вие шофирате Audi и всеки ден наново изживявате значението на думите "Напредък чрез техника". Ние от Audi Сервиз полагаме всички усилия възможно най-дълго във времето това да остане така - с технически познания и квалифицирано обслужване. Ние непрекъснато се стремим да Ви предоставим сервизна услуга, която да отговаря на очакваното от Вас качество и удобство, подобаващи на Audi.

 

Сервиз от нас. Повече свобода за Вас.
Добре дошли в света на Audi Сервиз.

Намерете Audi сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил, или потърсете нужната Ви Audi Оригинална резервна част.

Програма Сервиз 4+

Изгодни сервизни пакети за всички модели Audi на възраст над 4 години.

Оригинални части

Изберете Оригинала, за да бъдете сигурни и да се чувствате комфортно по време на път.

Акции & Съвети

Съвети, информация за сервизни акции, сезонни предложения или изгодни оферти за Вашето Audi.

Обслужване на електрически автомобили

Обслужването на автомобилите с електрическо задвижване се отличава от това на автомобилите с класически двигател с вътрешно горене. На Ваше внимание предоставяме полезна информация за поддръжката и грижите необходими при електрическите автомобили.

Технологии-околна среда

Научете повече за влизането в сила на новата процедура WLTP, по която автомобилните производители ще измерват и установяват разхода на гориво.

Гаранция за мобилност

Получавате винаги бърза и надеждна помощ.