Простотата - новата дефиниция за премиум. Интериорът на Q8.

Заповядайте на борда и се отпуснете. Благодарение на широчината на каросерията си от два метра, Audi Q8 предлага изключителен за за SUV-Coupé вътрешен простор. Редуцираният, благороден дизайн, предлаганите по желание седалки с индивидуален контур, масажна функция и вентилация, четиризоналният климатроник, както и пакетът Air Quality, допълнително подчертават изисканата атмосфера.

Дигитална прецизност

Семплата елегантност, която започва още от външността на Audi Q8, е основна тема и във вътрешността на новото SUV-Coupé: всички елементи в пътническия салон следват логична концепция за управление, без излишно да натоварват пътниците. Пример за тази дискретна концепция е хармоничното групиране на елементите на централния тунел, от тясната ивица на вентилационните отвори до широката централна конзола и лоста за управление на трансмисията Tiptronic. Когато навън е тъмно, предлаганото като опция контурно осветление подчертава линиите на интериора. Един много специален дизайнерски акцент: триизмерното лазерно лого quattro над жабката.

Гъвкава и с богати възможности: интериорната концепция

Задната седалка предлага място за трима и се регулира в зависимост от това дали в момента имате нужда от повече място за пътниците или за техния багаж. При сгъване на задните облегалки се разкрива полезен обем от 1.755 литра, който се товари и разтоварва лесно и удобно благодарение на електрически задвижвания заден капак.

При поддръжката и експлоатацията на този сайт се използват "бисквитки", за да се подобри неговото ползване.
Приеми и продължи