Ново излъчване: екстериорният дизайн

С импозантната си предна решетка Singleframe в октагон-дизайн, Audi Q8 представя новото лице на Q-фамилията. Могъщо изглеждащата радиаторна решетка е с почти вертикално разположение и в комбинация с изтегления напред спойлер и големите, силно контурирани въздуховоди подчертава самоувереното излъчване на автомобила. Елегантно спускащата се назад линия на покрива се слива със силно наклонените задни колони на покрива, а т.нар. quattro-Blister са разположени над масивните калници, които приютяват огромните колела с диаметър до 22 цола. Светлинната ивица по цялата широчина на задницата е допълнена от черен декоративен елемент.

Експресивен дизайн: предната част

С импозантната си предна решетка Singleframe в октагон-дизайн, Audi Q8 представя новото лице на Q-фамилията. Могъщо изглеждащата радиаторна решетка е с почти вертикално разположение и в комбинация с изтегления напред спойлер и големите, силно контурирани въздуховоди подчертава самоувереното излъчване на автомобила.

Мощ и динамика: страничната линия

Елегантно спускащата се назад линия на покрива се слива със силно наклонените задни колони на покрива, а т.нар. quattro-Blister са разположени над масивните калници, които приютяват огромните колела с диаметър до 22 цола. Мощните контури и атлетичните повърхности излъчват сила и високо качество, давайки израз на специалната динамика, осигурена от системата за постоянно задвижване на четирите колела.

Господар на всеки терен: офроуд оптика

Audi Q8 още от пръв поглед дава да се разбере, че той се чувства у дома си на всеки терен. Впечатлението за огромната мощност и завладяващата динамика, които осигурява задвижването на четирите колела, се подсилва от мощните издутини на арките на колелата, в които могат да се поберат джанти с внушителен размер. Мощните контури и атлетичните повърхности излъчват сила и високо качество, давайки израз на специалната динамика, осигурена от системата за постоянно задвижване на четирите колела. Спойлерите, блендите на калниците, лайстните на вратите, както и дифузорът са решени в контрастен цвят, засилвайки офроуд-излъчването на автомобила.

При поддръжката и експлоатацията на този сайт се използват "бисквитки", за да се подобри неговото ползване.
Приеми и продължи