Audi Logo
 

Мощност

294

кВт (400 к.с.)

Ускорение (0–100 км/ч)

4.5

Сек.

Максимален въртящ момент

480

Нм

Устремен към целта. Още преди да е потеглил

Атлетичният дизайн се среща с добрата пригоденост за всекидневието – това е компактният мощен SUV Audi RS Q3. Performance is an attitude.

 
 

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте Audi RS Q3 в интерактивния 3D-изглед.

Чао, скука

С легендарния 2,5-литров TFSI-двигател с пет цилиндъра и RS-спортно окачване с регулируеми амортисьори3 всяка отсечка се превръща във вълнуващо приключение, а динамиката и стабилността на пътя са направо изключителни. Помислено е и в обратната насока: с RS-спирачната система със спирачни апарати в черно или в червено2, или пък RS-керамичната спирачна система2 със спирачни апарати в антрацитно черно, червено или синьо.

Пише свои собствени правила

Индивидуалният дизайнерски език на новото Audi RS Q3 впечатлява с върхово представяне, което може да бъде видяно: Задната част на Audi RS Q3 формира мощен завършек със специфичната за RS броня със заден дифузьор и RS спортна изпускателна система2 с големи овални ауспухови тръби и блестящи черни накрайници, както и специфичния за RS спойлер на ръба на покрива. Бронята RS в комбинация с блестящо черната решетка Singleframe придава на предната част на автомобила динамичен външен вид. Разширените арки на калниците в съчетание с 21-цоловите колела от лека сплав2 са изключителни за класа на модела.

Никакъв шанс за компромиси

Динамичната атлетичност намира своето продължение и в интериора на Audi RS Q3.

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi4,5 в раздел \"Теми\"2,4 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus2 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant12. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Място за всичко възможно

Място за до петима души. Задната седалка може да се регулира надлъжно със 150 милиметра, а наклонът на облегалката може да се променя на седем нива. А ако трябва да вземете със себе си по-голямо оборудване, обемът на багажника се увеличава от 530 литра до 1525 литра със сгънати облегалки.

Audi exclusive

Превърнете Вашето Audi RS Q3 във вдъхновяващ уникат, точно толкова единствен по рода си, колкото сте и Вие самите – с помощта на Audi exclusive 7. С подбран асортимент от декоративни повърхности, различни цветове кожа и индивидуално лаково покритие от богата гама цветове. Точно така, както Вие пожелаете.

 

Audi RS Q3 Sportback

Комбиниран разход на гориво1: 9,6-10,3 л/100 км

Данните за разхода на гориво и CO₂-могат да варират в определени граници в зависимост от използваните гуми/колела. Забележка: лаковото покритие се предлага само като индивидуално лаково покритие от Audi exclusive.

Папка R/RS модели

Бързо сваляне на информация. Актуалната папка на R/RS моделите за сваляне в PDF-формат.