В пулса на утрешната мобилност

2022-04-20

Изцяло електрическият концептуален модел Audi urbansphere¹ е третият и най-голям концептуален автомобил от серията Sphere до момента. Проектиран за ежедневния час пик в мегаполисите, дигитализираните функции и услуги в пищния интериор подсказват колко удобна може да бъде мобилността в бъдеще.

Междуосие

4,9

метра

Наклон на облегалката

60

градуса

(максимален ъгъл)

Капацитет на батерията

120

кВтч

Цялата повърхност на Singleframe на Audi urbansphere concept¹ може да се използва като динамично светлинно шоу за комуникация.

 

Както и отпред, големите цифрови светлинни повърхности в задната част на Audi urbansphere concept¹ характеризират дизайна и са комуникационен елемент.

Вратите на Audi urbansphere concept¹ са противоположни, с панти отпред и отзад; няма B-колона. Това отваря цялата ширина на интериора за пътниците веднага щом влязат.

 

Прозрачните повърхности предлагат на пътниците изключително пространствено изживяване и им позволяват да възприемат интензивно заобикалящата ги среда.

 

 Седалките в интериора на Audi urbansphere concept¹ могат да се въртят и предлагат луксозен първокласен комфорт.

 

Концепцията Audi urbansphere¹: пространствена сфера за мегаполисите.

Най-новият концептуален автомобил на Audi е многофункционално пространство за висококачествени преживявания с лична зона на комфорт.

¹ Представеният автомобил е концептуален и няма да се произвежда серийно.