Audi Новини

Audi за дамите, които избират да шофират уверено.

2018-06-07

В Аudi вярваме, че за да шофираш с удоволствие, трябва да се чувстваш спокойно и уверено зад волана.

Но когато от съседната седалка постоянно чуваш глас, който критикува всяко твое действие, това е невъзможно. Твърде често този глас е на съпруг, брат, баща или приятел, който не може да те остави да шофираш самостоятелно, създавайки в купето атмосфера, която те напряга и прави несигурна.

 

Ние от Аudi създадохме майсторския клас "Шофиране за увереност" - предназначен за дамите, които искат да си върнат "властта" над управлението на автомобила и да повишат своето самочувствие  зад волана.

 

Специално за целта ангажирахме най-спокойните професионални инструктори. С тяхна помощ ще можеш да усъвършенстваш тънкостите в майсторското шофиране и да подобриш своите умения .

Защото, ако една жена повярва в уменията си, никой не може да я спре.

Аudi подкрепя жените шофьори.

 

Избери си ден и час, запиши се и заповядай със своя автомобил на курса "Шофиране за увереност", който ще се проведе на: 16 юни, 23 юни и 30 юни от 10:00 ч. и 15:00 ч. на пистата на JRS (Околовръстен път, на разклона за Локорско; Google Maps Directions - GPS Координати: 42.768871, 23.436958).

Ако си една от първите пет записали се дами, курсът е напълно безплатен - специален подарък за теб от Аudi. За всяка следваща желаеща, марката предоставя специална отстъпка от редовната цена, предоставяйки ваучър, който може да бъде закупен и получен в шоурума на Порше София Запад (бул. Европа 447).

Защото Аudi вярва в жените шофьори и подкрепя тяхната увереност зад волана.

Запиши се на тел. 0895 770 154 или на email: drivinggirls(kwfat)nrg-bg(kwfdot)eu

Там ще имаш и възможност за тестово шофиране на актуални модели  на Аudi.

 

Очакваме те!