При поддръжката и експлоатацията на този сайт се използват "бисквитки", за да се подобри неговото ползване.
Приеми и продължи
Audi News

Прототипи на Audi e-tron преминават тест в Женева

2018-03-07
  • Изпитания в реално пътно движение по градските улици на Женева на 5 и 6 март
  • Маскировъчното покритие със специален дизайн онагледява технологиите на задвижващата система с високо напрежение и акумулаторните батерии
  • Маршрутът на изпитанията и снимки можете да намерите онлайн на адрес www.e-tron.audi

Инголщад / Женева, 5 март 2018 г. - Изпитанията на първия изцяло електрически SUV модел на марката Audi напредват с пълна сила. Преди старта на серийното производство да бъде даден през второто полугодие на 2018 година, близо 250 развойни прототипи на Audi e-tron ще излязат на изпитания по пътищата на света - включително и в центъра на Женева на 5 и 6 март. Вместо да обгръща своя прототип в дълбока тайна, Audi отправя своето предизвикателство към всички свои почитатели и хора по улиците на Женева за изпращане на най-добрите шпионски снимки на изпитателните автомобили. Тестовите автомобили се отличават със своето камуфлажно фолио със специфичен e-tron дизайн, създаден от Audi Design.

Обиколката по улиците на Женева започва в понеделник, 5 март в 4:30 часа централноевропейско време. Маршрутът на експерименталните превозни средства  преминава през основни забележителности на града като Плас дю Молар (пешеходната зона), Гар Корнавен (гарата), Же д'о (фонтанът в Женевското езеро) и Ил Русо (остров в езерото). Ке дю Монблан (кей и крайбрежна променада на езерото) и Мюзе д'арт е д'истоар (Музей на изкуството и историята) също са по маршрута. Вместо с класическата маскировка за затрудняване на фотографите, прототипите на Audi e-tron акцентират върху електрификацията на задвижването си със специално разработено за целта фолио със специфичен дизайн. Прототипите ще се движат по улиците на Женева и във вторник, 6 март.

Лов на прототипи в Женева - Audi обръща правилата на играта

В Audi възприемат нетрадиционен подход за тестовете по улиците в центъра на града. Вместо да се опитва да скрие новия модел от фотографи и любопитни минувачи, марката отправя предизвикателство към всички да проследят прототипите. Идеята е по този начин хората да се докоснат до прототипите в техните нетрадиционни дизайнерски одежди и след това да публикуват най-забележителните снимки в социалните мрежи, като използват #etron. Впоследствие Audi ще публикува най-добрите снимки на своя интернет сайт www.e-tron.audi. Ще се излъчват и репортажи на живо директно от борда на автомобилите и на канала на AUDI AG във Facebook.

При поддръжката и експлоатацията на този сайт се използват "бисквитки", за да се подобри неговото ползване.
Приеми и продължи