При поддръжката и експлоатацията на този сайт се използват "бисквитки", за да се подобри неговото ползване.
Приеми и продължи
Audi News

#излез с Радослав Янков

2017-02-05

Световният шампион по сноуборд и носител на две купи от кръга от Световното купа в Банско 2017 участва в новата кампания на Audi.  

София, 5 февруари 2017 Радослав Янков спечели два подиума в спортното събитие на България за годината - Световната купа по сноуборд в Банско 2017. Радо се класира първи на паралелния и втори на паралелния гигантски слалом, с които написа история в спортния дневник на страната ни. 

Audi и Радослав Янков се обединиха, за да заснемат видео към първата изцяло локална кампания за quattro. 

Кампанията с послание #излез цели да провокира българите да излязат навън, извън комфортната си зона, за да открият колко невероятно красиви места има около тях, стига само да поискат да ги видят. 

"Напоследък все по-лесно си намираме оправдания да си останем вкъщи и да гледаме света през екран. Ето защо решихме да покажем на хората какво изпускат, докато седят на дивана." твърдят от рекламна агенция Saatchi & Saatchi, чието дело е кампанията.

Самият клип е заснет от Beardfrost Productions, които заедно с Радослав Янков не се поколебаха да излязат в 6 часа сутринта на -17°C, за да направят впечатляващите кадри от пистите на Банско, които съвсем скоро ще имаме възможност да видим в социалните мрежи. Видеото ще бъде пуснато ден преди Световната купа на страницата на Audi във Facebook.

 

Audi Q5:

Комбиниран разход на гориво л/100 км: 4.5 - 7.1
Комбинирани  CO2 емисии  г/км: 117 - 162

При поддръжката и експлоатацията на този сайт се използват "бисквитки", за да се подобри неговото ползване.
Приеми и продължи