Audi Q2 дебютира в България

2016-04-22
  • За представянето на изцяло новия за марката модел беше избрана нетрадиционна форма и локация в София, галерия "Академика" на НХА.

  • Галерия "Академика", характерно артистично пространство в София, представи една неопределима изложба #untaggablexhibition с творбите на двадесет и пет млади визуални артисти.

  • Концепцията за събитието и комуникацията на модела е под надслов #untaggable

  • Премиерата на Audi Q2 в България е една от първите в Европа. 

Audi Q2 дефилира за първи път у нас, съвсем скоро след световната премиера в Женева през март.

 

Изцяло новият за марката модел беше представен от вносителя Порше БГ в нестандартната за автомобилните премиери среда, по време на откриването на изложбата на двадесет и пет визуални творци, обединени от платформата Advertising Artists. Иновативната марка Audi, известна с провокативен и аванграден дух обича да създава преживявания и да вдъхновява таланти.

Произведенията на утвърдените млади художници, дизайнери, калиграфи са вдъхновени от представата на всеки един от тях за неопределимото. Audi е автомобилна марка в активен диалог с изкуството, като източник на идеи за пулса на времето, съвременните тенденции и възприятия на хората извън клишето.

Името на марката произхожда от думата слушам, на латински audi. Това неслучайно съвпадение дефинира и представянето на модела, нетрадиционнен, характерен с категоричен дизайнерски почерк съвместно с изложбата на Advertising Artists #untaggablexhibition.

Audi Q2 беше представен на 19 април 2016 година в Националната Художествена Академия, София в присъствието на медии и приятели на марката. Почитателите на Audi у нас са сред първите европейци, които имат възможност да се запознаят с модела. След предпремиерното събитие, Audi Q2 ще бъде изложен в шоурума наAudi "Порше София Запад", където ще гостува до трети май.