Audi Logo
 
 

Мощен и неустоим

S5 Sportback предлага изобилие от простор и мощта на спортен автомобил.

 

S5 Sportback в цифри

Мощност

251

кВт (341 к.с.)

Ускорение (0–100 км/ч)

4.6

Сек.

Максимален въртящ момент

700

Нм

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и изживейте Audi S5 Sportback TDI в интерактивния 3D изглед.

 

Спорт? Започва още на пътя

Със своя 3,0-литров TDI двигател с мощност 251 кВт и максимален въртящ момент от 700 Нм, Audi S5 Sportback ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,6 секунди при електронно ограничена максимална скорост от 250 км/ч. Към това следва да прибавим и системата за задвижване на четирите колела quattro със спортен диференциал, която активно и променливо разпределя въртящия момент между двата моста. Опционалното динамично кормилно управление винаги настройката на управлението и необходимата за въртенето на волана сила спрямо моментната скорост на автомобила. Със системата за избор на режими Audi drive select можете да влияете върху представянето на автомобила при шофиране, избирайки между режимите dynamic, comfort, auto, individual и efficiency.

Едно хармонично цяло се състои от много детайли

Стандартните S-специфични елементи по екстериора на Audi S5 Sportback подчертават спортния дизайн: със S-предна броня, радиаторната решетка с мрежа тип пчелна пита в титаниево черна матова оптика и вложки от матово сребрист алуминий, широките въздухозаборници и допълнителен аеродинамичен матово сребрист елемент в предната броня. Отстрани впечатляват 18-цоловите колела от алуминиева сплав и S-спортното окачване, както и корпусите на външните огледала в алуминиева оптика и праговете на предните врати с осветена S-емблема. S-дифузорът с лайстна от матово сребрист алуминий, специфичните за S хромирани двойни ауспухови накрайници и S-заден спойлер подчертават визуално широчината на задната част. Автомобилът на снимката е оборудван с опционални алуминиеви колела Audi Sport с 5-лъчев дизайн с двойни спици Polygon в антрацитно черно с блестящо покритие.

Още по-динамичен: competition edition plus

Подчертава спортния характер на Audi S5 Sportback2: competition edition plus. С впечатляващи дизайнерски елементи в черно и стилизиращия пакет Черно plus. Пакетът амбиентно осветление плюс и LED елементите в праговете с проекция на лого осигуряват подобаваща светлинна атмосфера.

Ярко осветен

LED фаровете вече са част от серийното оборудване на Audi S5 Sportback. Като опция можете да поръчате и Matrix LED фарове с технология Audi лазерни светлини. Лазерните светлини на Audi допълват LED дългите светлини при по-високи скорости и с обхват, който е почти два пъти по-дълъг от този на LED дългите светлини, осигурявайки значително повече безопасност на пътя. Също така в този светлинен пакет са включени динамичното светлинно инсцениране на функцията Coоб./минg-Home-/Leaving-Home и динамични мигачи.

Интуиция? И всичко е пред очите Ви:

Функции като опционалната система MMI Navigation plus с MMI touch в Audi S5 Sportback могат да се управляват интуитивно на 10,1-инчовия MMI сензорен дисплей или чрез гласови команди с фрази от всекидневната реч. Предлаганият като опция Audi virtual cockpit plus показва най-важните данни за автомобила на 12,3-инчов Full HD дисплей във Вашето зрително поле. В специфичния за S дизайн, той поставя оборотомера на автомобила на преден план, с интуитивна навигация в менюто и ориентиран към водача дисплей.

Забележка: изображението е на Audi S5 Coupé.

Стриймвайте любимата си музика с Apple Music Built-in

Насладете се на върховно музикално изживяване в колата си с Apple Music. Стриймвайте над 90 милиона песни безпроблемно и без реклами - директно през системата MMI на Вашия автомобил. Намерете любимите си песни и открийте още повече музика, която ще харесате. Изберете от три международни радиостанции на живо, водени от известни изпълнители, пускащи актуални хитове, класика и кънтри музика. Освен това имате достъп до Вашата лична музикална библиотека и можете да търсите изпълнители, заглавия, албуми и плейлисти.

Изоражението е на Audi A5 Sportback.

Amazon Alexa и Amazon Music са винаги на борда

С интегрирането на Amazon Alexa или Amazon Music във Вашето Audi, сега можете също да използвате популярната гласова, респ. музикална услуга от Amazon в движение. Съвсем просто, без смартфон и без приложение.

Забележка: изображението е на Audi A5 Coupé.

 
 
 

Заповядайте на борда и се потопете в един виртуален свят.

Седнете отзад, сложете VR очилата и се насладете на невероятно изживяване. Защото Audi пренася забавленията за виртуална реалност от holoride7 във Вашия автомобил. Тази иновативна технология свързва движенията при шофиране с виртуални светове. Когато Вашият автомобил Audi завива, Вие усещате това от задната седалка. Но промяната на посоката може да се възприеме и визуално, например чрез триизмерно показан в очилата космически кораб.

 

Functions on Demand

Functions on Demand е предложение от Audi, което Ви дава повече гъвкавост при избора на оборудване. Многобройни функции могат да бъдат допълнително активирани по всяко време. Благодарение на приложението myAudi App изборът от функции може да бъде прегледан бързо и интуитивно.

Забележка: изображението е на Audi e-tron.

 

Audi S5 Coupé

Комбинирани CO₂-емисии: 182–206 г/км; Комбиниран разход на гориво: 7–7,9 l/100 км. Данните за разхода на гориво и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от използваните гуми/колела.