Audi Logo
 
 

Спортна елегантност

Характерният дизайнерски език и S-специфичните елементи подчертават спортния дух на S5 Coupé.

 

S5 Coupé в цифри

Резервоар за CNG

251

кВт (341 к.с.)

Ускорение (0–100 км/ч)

4.6

Сек.

Максимален въртящ момент

700

Нм

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте Audi A5 Coupé TDI в интерактивния 3D изглед.

 

Спорт? Започва още на пътя

Със своя 3,0-литров TDI двигател с мощност 251 кВт (341 к.с.) и максимален въртящ момент от 700 Нм, Audi S5 Coupé ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,6 секунди с електронно ограничена максимална скорост от 250 км/ч. Системата за задвижване на четирите колела quattro със спортен диференциал разпределя въртящия момент активно и променливо между двата моста. Опционалното динамично кормилно управление постоянно адаптира настройките на управлението и необходимата за въртенето на волана сила към моментната скорост на автомобила. С Audi drive select и режимите dynamic, comfort, auto, individual und efficiency можете да адаптирате стила си на шофиране по всяко време.

Едно хармонично цяло се състои от много детайли

В предната част на автомобила впечатляват S-бронята, радиаторната решетка с мрежа тип пчелна пита с матово титаниево черно с вложки от матово сребрист алуминий, широките въздухозаборници и допълнителните елементи в бронята от матово сребрист алуминий. Отстрани впечатления правят 18-цоловите колела от алуминиева сплав и S-спортното окачване, както и корпусите на външните огледала в алуминиева оптика и праговете с осветена S-емблема. S дифузорът с декоративна лайстна в матово сребрист алуминий, специфичните за S двойни хромирани накрайници на изпускателната система и S-заден спойлер подчертават широчината на задната част. Автомобилът на снимката е оборудван с опционални колела от алуминиева сплав с Audi Sport с 5 V-лъчев Star дизайн в матово титаниево сиво, с блестящо покритие.

Още по-динамичен: competition edition plus

Подчертава спортния характер на Audi S5 Coupé3: competition edition plus. С впечатляващи дизайнерски елементи в черно и оптичния пакет black plus. Пакетът амбиентно осветление плюс и праговете LED прожектиране на фирменото лого създават подобаваща светлинна атмосфера.

Ярко осветен

LED фаровете вече са част от серийното оборудване на Audi S5 Coupé . Като опция можете да поръчате и Matrix LED фарове с технология Audi лазерни светлини. Лазерните светлини на Audi допълват LED дългите светлини при по-високи скорости и с обхват, който е почти два пъти по-дълъг от този на LED дългите светлини, осигурявайки значително повече безопасност на пътя. Също така в този светлинен пакет са включени динамичното светлинно инсцениране на функцията Coоб./минg-Home-/Leaving-Home и динамични мигачи.

Интуиция? И всичко е пред очите Ви:

Инфо-развлекателната система на Audi S5 Coupé може да се управлява интуитивно на 10,1-инчовия MMI touch дисплей или чрез взаимодействие на естествен език, например опционалната MMI навигация plus с MMI touch. Допълнителният Audi virtual cockpit plus показва най-важните данни за автомобила във вашето зрително поле на своя ясен 12,3-инчов full HD дисплей, с индивидуално регулируема работа, интуитивна навигация в менюто и ориентиран към водача дисплей. В S-специфичния дизайн, оборотомерът на автомобила е фокусът на дисплея.

Стриймвайте любимата си музика с Apple Music Built-in

Насладете се на върховно музикално изживяване в колата си с Apple Music. Стриймвайте над 90 милиона песни безпроблемно и без реклами - директно през системата MMI на Вашия автомобил. Намерете любимите си песни и открийте още повече музика, която ще харесате. Изберете от три международни радиостанции на живо, водени от известни изпълнители, пускащи актуални хитове, класика и кънтри музика. Освен това имате достъп до Вашата лична музикална библиотека и можете да търсите изпълнители, заглавия, албуми и плейлисти.

Изоражението е на Audi A5 Sportback.

Amazon Alexa и Amazon Music са винаги на борда

С интегрирането на Amazon Alexa или Amazon Music във Вашето Audi, сега можете също да използвате популярната гласова, респ. музикална услуга от Amazon в движение. Съвсем просто, без смартфон и без приложение.

Забележка: изображението е на Audi A5 Coupé.

 
 

Заповядайте на борда и се потопете в един виртуален свят.

Седнете отзад, сложете VR очилата и се насладете на невероятно изживяване. Защото Audi пренася забавленията за виртуална реалност от holoride7 във Вашия автомобил. Тази иновативна технология свързва движенията при шофиране с виртуални светове. Когато Вашият автомобил Audi завива, Вие усещате това от задната седалка. Но промяната на посоката може да се възприеме и визуално, например чрез триизмерно показан в очилата космически кораб.

 

Functions on Demand

Functions on Demand е предложение от Audi, което Ви дава повече гъвкавост при избора на оборудване. Многобройни функции могат да бъдат допълнително активирани по всяко време. Благодарение на приложението myAudi App изборът от функции може да бъде прегледан бързо и интуитивно.

Забележка: изображението е на Audi e-tron.

 

Audi S5 Sportback

Комбинирани CO₂-емисии: 167–169 г/км; Комбиниран разход на гориво: 6,4 л/100 км. Данните за разхода на гориво и CO₂-могат да варират в определени граници в зависимост от използваните гуми/колела.