Audi Logo
 
 
Audi A4 Limousine

По-спортен от всякога

Многобройни S-специфични елементи по екстериора и интериора на Audi S4 Limousine го отличават от базовия модел.

 

S4 Limousine в цифри

Максимална мощност

251

кВт (341 к.с.)

Ускорение (0–100 км/ч)

4.6

Сек.

Максимален въртящ момент

700

Нм

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и джанти и се насладете на Audi S4 Limousine в интерактивния 3D изглед.

 

Изживейте спортния дух

Audi S4 Limousine се задвижва от 3,0-литров V6 TDI двигател. Благодарение на 251 кВт (341 к.с.) и максимален въртящ момент от 700 Нм, ускорението от 0 до 100 км/ч отнема само 4,6 секунди. Максималната скорост е електронно ограничена на 250 км/ч. Стандартната технология мек хибрид, интегрирана в задвижването с ремъчен стартер-генератор и литиево-йонна батерия, осигурява ефективност и комфорт при шофиране.

Изживейте спортния дух

В предната част на автомобила радиаторната решетка Singleframe грабва окото със структура тип пчелна пита и вложки от матово сребрист алуминий; страничните въздухозаборници са изпълнени в идентична оптика. Страничните прагове блестят в селенитно сребърно. Стандартното оборудване на S4 Limousine включва 18-цолови джанти.

Още по-динамичен: competition edition plus

Подчертава спортния характер на Audi S4 Limousine1: competition edition plus. С впечатляващи дизайнерски елементи в черно и оптичния пакет Black plus. За характерното светлинно инсцениране се грижат пакетът амбиентно осветление plus, както и праговете LED с проекция на логото на марката.

Почувствайте спортния дух

С опционалните Спортни седалки plus отпред с кръстосани шевове и надпис S можете електрически да регулирате седалките по дължина, височина, както и ъгъла на седалката и ъгъла на облегалката – изразените странични опори на седалката подобряват страничната опора в завои. Опционалният кожен мултифункционален волан plus с дизайн с 3 спици и спортен контур, скосен в долната си част, също има S-емблема и специфични S-контрастни шевове.

Стриймвайте любимата си музика с Apple Music6 Built-in

Наслаждавайте се на върховно музикално изживяване в автомобила си с Apple Music6. Слушайте над 90 милиона песни безпроблемно и без реклами - директно през системата MMI във Вашия автомобил. Намерете любимите си песни и открийте още повече музика, която ще харесате. Изберете от три международни радиостанции на живо, водени от известни изпълнители и пускащи актуални хитове, класика и кънтри музика. Освен това имате достъп до Вашата лична музикална библиотека и можете да търсите изпълнители, заглавия, албуми и плейлисти.

Забележка: Изображението е на Audi A4 Limousine3.

Audi exclusive5

Превърнете Вашето Audi S4 Limousine във вдъхновяващ уникат, точно толкова единствен по рода си, колкото сте и Вие самите – с помощта на Audi exclusive5. С подбран избор от декори, различни цветове кожа и индивидуални лакови покрития от богат асортимент. Точно по начина, по който Вие пожелаете.

Решения по мярка

Audi Оригинални аксесоари8 Ви предлагат многобройни възможности да обогатите Вашето Audi S4 Limousine с допълнителни детайли. Възползвайте се от индивидуални решения, които впечатляват със своя вдъхновяващ дизайн и висока функционалност.

 
 

Потопете се в един нов дигитален свят, докато пътувате.

Седнете отзад, сложете VR очилата и се насладете на невероятно изживяване. Защото Audi пренася забавленията за виртуална реалност от holoride7 във Вашия автомобил. Тази иновативна технология свързва движенията при шофиране с виртуални светове. Когато Вашият автомобил Audi завива, Вие усещате това от задната седалка. Но промяната на посоката може да се възприеме и визуално, например чрез триизмерно показан в очилата космически кораб.

 

Functions on Demand

Functions on Demand е предложение от Audi, което Ви дава повече гъвкавост при избора на оборудване. Многобройни функции могат да бъдат допълнително активирани по всяко време. Благодарение на приложението myAudi App10 изборът от функции може да бъде прегледан бързо и интуитивно.

Забележка: Изображението е на Audi e-tron9.

 

Audi S4 Avant

Комбиниран разход на гориво1: 7,2-7,9 l/100 км

Данните за разхода на гориво, разхода на електроенергия и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от избраната комбинация гуми/колела.