Audi Logo
 
 

Спортист с гъвкав характер

При S4 Avant спортното ДНК се подчертава от редица S-специфични елементи по екстериора и интериора.

 

S4 Avant в цифри

Максимална мощност

251

кВт (341 к.с.)

Ускорение (0–100 км/ч)

4.7

Сек.

Максимален въртящ момент

700

Нм

Бърз конфигуратор

Комбиирайте различни лакови покритие и колела и изживейте Audi S4 Avant в интерактивен 3D-изглед.

 

Гарантирано удоволствие от шофирането

V6-агрегатът на Audi S4 Avant генерира мощност от 251 кВт (341 к.с.) и впечатлява с максимален въртящ момент от 700 Нм. Интегрираната в задвижващия тракт система мек хибрид с ремъчен стартер-генератор и литиево-йонна акумулаторна батерия осигурява повече ефективност и допълнителен комфорт.

Спортен екстериор

Серийното S-спортно окачване с твърда настройка на пружините и амортисьорите осигурява на Audi S4 Avant снижен с 23 мм спрямо стандартните модели пътен просвет.

Стриймвайте любимата си музика с Apple Music8 Built-in

Наслаждавайте се на върховно музикално изживяване в автомобила си с Apple Music8. Слушайте над 90 милиона песни безпроблемно и без реклами - директно през системата MMI във Вашия автомобил. Намерете любимите си песни и открийте още повече музика, която ще харесате. Изберете от три международни радиостанции на живо, водени от известни изпълнители и пускащи актуални хитове, класика и кънтри музика. Освен това имате достъп до Вашата лична музикална библиотека и можете да търсите изпълнители, заглавия, албуми и плейлисти.

Забележка: Изображението е на Audi A4 Limousine4.

Просторен и функционален

Audi S4 Avant съчетава практичността за всекидневието на комби с динамиката на спортен автомобил. При сгънати задни облегалки товарният обем достига до 1.435 литра.

Спортен и индивидуален - интериорът

При предлаганите като опция предни спортни седалки plus с кръстосани шевове и S-емблеми можете електрически да регулирате седалките по дължина, височина, както и наклона на седалката и облегалката, а изразените странични опори дават допълнителна защита на тялото в завои.

Решения по мярка

С допълнително оборудване от Audi Оригинални аксесоари10 можете да направите ежедневието в Audi S4 Avant още по-лесно, например с детска седалка Dualfix i-Size за малки пасажери от новородени до височина 105 см. Тъй като седалката може да се завърта на 360 градуса, децата могат да влизат и излизат удобно и седалката може да се използва гъвкаво и да бъде обърната напред или назад.

 
 

Потопете се в един нов дигитален свят, докато пътувате.

Седнете отзад, сложете VR очилата и се насладете на невероятно изживяване. Защото Audi пренася забавленията за виртуална реалност от holoride7 във Вашия автомобил. Тази иновативна технология свързва движенията при шофиране с виртуални светове. Когато Вашият автомобил Audi завива, Вие усещате това от задната седалка. Но промяната на посоката може да се възприеме и визуално, например чрез триизмерно показан в очилата космически кораб.

 

Functions on Demand

Functions on Demand е предложение от Audi, което Ви дава повече гъвкавост при избора на оборудване. Многобройни функции могат да бъдат допълнително активирани по всяко време. Благодарение на приложението myAudi App изборът от функции може да бъде прегледан бързо и интуитивно.

Забележка: изображението е от Audi e-tron11.

Audi S4 Limousine

Комбиниран разход на гориво1: 7-7,9 л/100 км

Данните за разхода на гориво и CO₂-емисиите могат да варират в зависимост от използваната комбинация от гуми/колела.