При поддръжката и експлоатацията на този сайт се използват "бисквитки", за да се подобри неговото ползване.
Приеми и продължи

Изключително спортно изживяване. Audi S4 Avant.

Новият S4 Avant предлага динамика и изживяване зад волана, сравними с расов спортен автомобил. Дизайнът е станал по-безкомпромисен, мощността е увеличена: двигателят 3.0 TFSI генерира 260 kW (354 к.с.), ускорява S4 Avant за 4,9 секунди от 0 до 100 км/ч и достига максимална скорост от 250 км/ч. Отдайте се на очарованието на атлетичния дизайн, възможностите на спортен автомобил и технологичните иновации - всичко това под класическото означение S. 

Audi S4 Avant. Мултимедия.

Основните акценти в S4 Avant.

Динамиката на пътя

Предаването на мощността се извършва с помощта на комфортно и бързо работещ осемстепенен автоматик tiptronic. Ниските предавки са спортно-къси, докато високите са по-дълги, с цел намаляване нивото на шума и разхода на гориво. Серийното задвижване на четирите колела quattro също дава значителен принос за динамичното усещане зад волана на S4 Avant. При нормални условия системата предава малко повече въртящ момент към задния мост - а когато това е необходимо, светкавично прехвърля основната част от тягата към колелата с по-добро сцепление. 

Впечатляващи показатели при нисък разход

Новоразработеният двигател 3.0 TFSI генерира 260 kW (354 к.с.). Неговият максимален въртящ момент от 500 Нм е достъпен в широкия диапазон между 1.370 и 4.500 об./мин. Разходът на гориво е значително по-нисък спрямо предшественика - при осезаемо покачване на мощността и въртящия момент. S4 Avant се задоволява само със 7,5 литра гориво на 100 километра и отделя 175 грама CO2 на километър. 4,9 секунди е времето, за което S4 Avant се ускорява от 0 до 100 км/ч, а при 250 км/ч се активира електронното ограничение на максималната скорост. 

Богато серийно оборудване

Още в серийното си оборудване S4 Avant впечатлява с многобройни детайли, които допринасят за спортното изживяване. Оборудването включва задвижване на четирите колела quattro, Audi drive select, осветени лайстни на праговете с надпис S, LED-светлини, както и LED-задни светлини с динамични мигачи. Наред с това, S4 Avant разполага стандартно с електрическо задвижване на задния капак и ролното покривало на багажника, както и релси за багаж на покрива от елоксиран алуминий. 

Висококачествен дизайн

В предната част на автомобила радиаторната решетка Singleframe и характерните линии придават визуално усещане за широчина. Броните и въздуховодите са с характерни контури. Много елементи са решени в матово сиви тонове с фина повърхност. Атлетични детайли като например S-специфичната мрежа на решетката с двойни хромирани ламели в цвят Twilight сиво, както и S-специфичната ауспухова система с хромирани накрайници подчертават динамичния характер на S4 Avant. 

Околна среда
Sie verlassen Audi Österreich, wenn Sie diesen Link klicken.
При поддръжката и експлоатацията на този сайт се използват "бисквитки", за да се подобри неговото ползване.
Приеми и продължи