При поддръжката и експлоатацията на този сайт се използват "бисквитки", за да се подобри неговото ползване.
Приеми и продължи

Впечатляващи възможности за комбинации.

Сериозен плюс по отношение на индивидуалността: огромно изобилие от възможности за комбиниране на оборудване. Поръчайте Вашия Audi S4 Avant по начин, който да отговаря максимално на индивидуалността Ви. Оставете се да бъдете вдъхновени - от богатия избор на качествени декоративни апликации, кожени тапицерии и различни технологии за светлините - възможностите са почти безгранични. 

Серийно оборудване

LED-светлини

Осигуряват оптимално, близко до дневната светлина осветяване на пътното платно; комбинират къси и дълги светлини, светлини за магистрала, статични светлини за завои, както и светлини за мъгла, изпълнени по LED-технология; светлините за магистрала автоматично осигуряват повече дължина на светлинния поток при скорости над 110 км/ч; светлините за мъгла намаляват ефекта на заслепяване при условия със силно намалена видимост; нова, характерна графика на светлините с дневен и нощен дизайн, елегантно оформени дневни светлини с интегрирани LED-мигачи 

Audi drive select 

Характеристиките на автомобила могат да бъдат избрани в режими auto, comfort, dynamic, efficiency, както и individual, всеки от които променя настройките на кормилното управление, двигателя и трансмисията. Модусът efficiency настройва двигателя, трансмисията, климатичната инсталация и предлагания като опция adaptive cruise control по начин, който води до значителна икономия на гориво. 

S-спортно окачване

С твърдо настроени пружини и амортисьори за по-директен контакт с пътя и по-спортна управляемост; новото окачване с петраменна конструкция отпред и отзад осигурява подобрен комфорт и изключително спортно поведение.

LED-задни светлини с динамични мигачи

Отлично видими мигачи: ивици от LED-елементи, които биват активирани последователно, като ефектът е динамична премигваща в посоката на завиване светлина. 

Спортни седалки отпред

Спортните седалки подчертават динамичната атмосфера в интериора и предлагат оптимална опора на тялото; серийно тапицирани с комбинация от кожа и алкантара. 

Осветени лайстни на праговете

Осветени лайстни на праговете; направени от алуминий и с надпис S.

Допълнително оборудване

Audi Matrix LED-светлини

Иновативната технология комбинира система от камери с LED-елементи и прецизна оптика за оптимално осветяване на пространството пред автомобила. Светлините "потъмняват" насрещното движение и движещите се отпред обекти така, че да не заслепяват останалите водачи по платното. Благодарение на функцията срещу заслепяване при осветяване на пътни знаци, очите на водача биват защитени от прекомерно силни отблясъци. Водачът получава значително подобрена видимост при всякакви условия. Границата между късите и дългите светлини на практика почти липсва. Графиката на светлините им придава характерен вид. LED-дневните светлини и мигачите сега са интегрирани в хомогенни, хоризонтални ивици, които подчертават отличителния дизайн на Audi. 

Audi virtual cockpit

Иновативен, напълно дигитален 12,3-инчов комбиниран контролен прибор с възможност за гъвкаво изобразяване на информация в зависимост от моментните потребности: данни за моментната скорост и оборотите на двигателя, изображения на карти, Audi connect-функции, данни от мултимедийната система и т.н.; възможност за управление от мултифункционалния волан plus. Бутонът VIEW позволява избор между два основни изгледа на контролните прибори. В съчетание с MMI® Navigation plus с MMI® touch: изобразяване на навигационните карти чрез 3D-графики на 12,3-инчовия цветен дисплей; навигационни инструкции в областта на скоростомера при активирана навигация. 

Алуминиеви лети джанти с 5-спицов V-дизайн (S-дизайн)

Размер 8,5 J x 19 с гуми 255/35 R19 

3-опорен мултифункционален спортен кожен волан, скосен отдолу

Със S-емблема и планки за ръчна смяна на предавките. 

S-спортни седалки със S-емблеми

С интегрирани подглавници, S-емблеми в областта на облегалките на предните седалки и с контрастни шевове; включително електрическо регулиране на предните седалки, електрическо регулиране на лумбалната опора в четири посоки, регулиране по дължина, височина и наклон на облегалките, с подвижна регулируема опора за бедрата. 

Декоративни елементи от карбон Atlas

В областта на вътрешните панели на вратите, както и по арматурното табло.

При поддръжката и експлоатацията на този сайт се използват "бисквитки", за да се подобри неговото ползване.
Приеми и продължи